20.000 ordrer i minuttet - Kylie Jenner’s site går ikke ned på Black Friday

I peak-perioder håndterer Kylie Cosmetics 20.000 ordrer - vel og mærke i minuttet - uden at gå ned. Har du haft problemer med nedetid i peaks eller performance problemer, kan du måske lære af hendes setup.

I maj mødte vi Kylie Jenners ecommerce team i Canada og blev behørigt imponerede over de volumer den formentlig snart yngste dollar-milliardær nogensinde håndterer på sin ecommerce-platform.

kyliejenner.jpg

Ikke alle har privilegiet af en kvart milliard followers på sociale netværker, men måden Kylie sælger sine produkter online og på sociale medier kan de fleste vækstbrands lade sig inspirere af:

  • Først og fremmest har hun placeret sin e-handelsforretning på verdens største ecommerce cloud (Shopify Plus). Det sikrer at sitet ikke går ned og de ikke skal bekymre sig om IT hosting, kodevedligehold, opgraderinger o.lign. I stedet kan de fokusere på at drive deres forretning, bl.a. ved at automatisere kampagner og designs, så alt flyder automatisk på dagen. En bekymring mindre i forhold til den kommende Black Friday.

  • Dernæst bruger hun mange af de integrerede løsninger for social og market place selling. Find hende f.eks. på Amazon eller Instagram, som er default ecommerce understøttet af Shopify Plus, lige som Pinterest, Etsy, Ebay, Houzz og flere andre også er.

  • Uden at have et fuldt butiksnet har Kylie etableret fysisk tilstedeværelse via pop-up stores. Igen er POS en integreret del af Shopify Plus, så der ikke kræves IT udvikling for at lancere pop-up storen. Pop-up storen blev sat op på mindre end 1 måned og gav hende 25.000 besøgende i butikken.

Læs mere om Kylie Jenner hos Shopify Plus

Kontakt os hvis du hvis du vil vide mere om hvordan du kan lave e-commerce på en ny måde med Shopify Plus.